Kompetenceudviling

Jeg har mange års erfaring med forskellige former for kompetenceudvikling

Jeg har mange års erfaring med forskellige former for kompetenceudvikling, lige fra afholdelse af kurser, foredrag til udarbejdelse af introduktionsmateriale, kollegial sparring og supervision.
Vil du høre mere til muligheder og priser for supervision, kurser eller foredrag kan du kontakte mig på mobil (+45) 51 90 90 12 eller kontakt@wiseact.dk

Kurser og oplæg

Gennem årene har jeg afholdt kurser og holdt oplæg for vidt forskellige målgrupper.

Jeg har for eksempel undervist medicinstuderende i Psykiatrien, sygeplejersker på specialuddannelsen i psykiatri og tværfagligt personale fra både ældresektoren og sygehussektoren. I over 10 år har jeg stået for undervisning i risikovurdering i Psykiatrien for nyansatte læger, psykologer, sygeplejersker og andet personale og været med til at udvikle retningslinjer og redskaber indenfor dette område.

Jeg har holdt oplæg om aldring, stress- og belastningsreaktioner samt tabu og myter i selvmordsforebyggelse – både til læg- og fagfolk. Ligesom jeg har præsenteret forskningsprojekter og nye tiltag på internationale konferencer. Min undervisning er typisk dialog- og case-baseret.

Ønsker du undervisning eller oplæg om et af de nævnte emner er du velkommen til at kontakte mig. Drejer opgaven sig om udelukkende om vurdering og håndtering af selvmordsrisiko, foreslår jeg du ser nærmere på Dansk Center for Selvmordsforebyggelse som jeg er medstifter og partner i.

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.