Priser

Sygesikring Danmark yder tilskud til psykologsamtaler og der sker automatisk indberetning, hvis du fortæller os om medlemskabet forinden. Du kan desuden selv undersøge om din forsikring / sundhedsforsikring også giver tilskud.

Priser uden tilskud

Du kan få et psykologforløb uden henvisning fra din læge. I disse forløb vil der ikke være tilskud til konsultationerne fra Regionen, men det kan være sygesikringen Danmark eller din sundhedsforsikring el.lign. giver tilskud.

Første og efterfølgende konsultationer Kr. 1200,-

Priser med tilskud

Du kan med en henvisning fra din læge få tilskud til psykologbehandling, hvis du tilhører en af 11 grupper/personkredse, som er berettiget til tilskud. Tilskuddet svarer til 60% af det honorar som overenskomsten har fastsat og det reguleres hver halve år. Fra oktober 2023 skal du betale omkring kr. 453,- for første samtale og hvis det er en dobbeltkonsultation ligger det på kr. 831-. For de efterfølgende samtaler er egenbetalingen kr. 378-.
Har du en lægehenvisning til psykologbehandling er det Jan-Henrik du skal kontakte.

Gratis behandling af unge mellem 18-24 år

Unge mellem 18-24 år kan få vederlagsfri behandling med en lægehenvisning til behandling af angst og depression. Der er indført en grænse for hvor mange unge, hver psykolog må have. Det kan svinge mellem 6-12 forløb pr. år, alt afhængig af forløbenes længde.

Aktuelt kan Jan-Henrik godt tage flere unge i forløb i 2024.

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.