Om Jan-Henrik

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jan-Henrik Winsløv og er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet som psykolog i lidt over 20 år og er godkendt specialist i psykoterapi. Jeg er bosat i Vesthimmerland, er gift og har tre voksne børn og et barnebarn.

I 12 år har jeg arbejdet med mennesker, der af forskellige grunde er blevet selvmordstruet. Det har givet mig en særlig kompetence i at møde mennesker, der synes det hele forekommer håbløst og meningsløst, for sammen med dem, at skabe en forandring, så de genvinder troen på livet. Arbejdet har også givet mig stor erfaring med at arbejde med unge, voksne og ældre mennesker, der befinder sig i en svær livskrise, har angst, depression, lavt selvværd, arbejdsrelateret stress eller parforholdsproblemer.

Min erfaring

Min erfaring siger mig, at uanset om man er et ungt eller ældre menneske, vil man kunne profitere af et et samtaleforløb, hvis man er med på at undersøge sine reaktioner på den eller de situationer, der giver én vanskeligheder, og har mod på at prøve nyt.

Jeg startede min karriere indenfor ældreområdet og specialiserede mig derfor indenfor ældrepsykologien. Det gav mig et særligt blik for de livsovergange og udviklingsmuligheder, der er livet igennem og hvad der påvirker vores handlekraft på godt og ondt. Jeg har en toårig uddannelse i kognitiv adfærdsterapi og har været særlig optaget de nyeste retninger som Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og mindfulness. Jeg har også kendskab til eksistentiel og psykodynamisk terapi og anvender disse tilgange, hvor de synes relevante.

Erfaring med klinisk behandling og forskning

Udover mangeårig erfaring med klinisk behandling af unge, voksne og ældre, har jeg erfaring med undervisning, supervision og ledelse. Jeg har også deltaget i flere forskningsprojekter og er forfatter og medforfatter på flere artikler og bogkapitler. Se mere her.
Jeg indgår i flere faglige fællesskaber for hele tiden at få nye input og holde mig opdateret indenfor mine interesseområder. Udover medlemskab af Dansk Psykolog Forening er jeg medlem af:

Gerontopsykologisk Selskab under Dansk Psykolog Forening
International Association for Suicide Prevention (IASP) Iasp
Association for Behavioral and Contextual Science (ABCS) ABCS

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.