Terapi

Alle mennesker vil i et livsforløb opleve kriser og problemer

Alle mennesker vil i et livsforløb opleve kriser og problemer, hvor de kan føle sig sårbare og være i tvivl om hvad de skal stille op. I den situation er det godt at snakke med andre om dét, der er svært. Det vil ofte være familie eller venner, men nogle gange kan de være for tæt på, eller de er selv involveret. Det kan derfor være lettere at snakke med én, du ikke kender i forvejen.

Vores erfaring som psykologer og faglighed så vel som vores livserfaring hjælper os med at være fokuserede og skarpe, når vi skal forstå hvad problemet består af. Vi har en uhøjtidelig tilgang til tingene, og vi møder dig i afslappede og rolige omgivelser.

Vi tilbyder individuel-, par-, gruppe- og familieterapi. Og samtalerne kan foregå her i klinikken eller som online-samtaler / videokonsultationer.

Vi har overenskomst med sygesikringen, og det betyder, at du kan få tilskud til psykologbehandlingen hvis du opfylder bestemte kriterier.

En del klienter får deres psykologbehandling helt eller delvist betalt via deres forsikringsselskab og andre betaler selv.

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.